Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Βούλας προσκαλεί όλους τους μαθητές του σχολείου μας να εμπνευστούν από τη χρονιά που μόλις μας άφησε και να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης.

Μέσω της Δράσης αυτής, θέλουμε να δώσουμε στους μαθητές το κίνητρο να επεξεργαστούν και να εκφράσουν δημιουργικά, με τον δικό τους τρόπο, τα συναισθήματα – θετικά ή αρνητικά – που βίωσαν, τις παραστάσεις που αποκόμισαν, τις εικόνες που τους έμειναν και γενικά το αποτύπωμα που τους άφησε η ιδιαίτερη, από κάθε άποψη, χρονιά, που μόλις τελείωσε.

Όλα τα έργα θα εκτεθούν σε σχετική εκδήλωση, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν επαίνους συμμετοχής και πέντε τυχεροί θα λάβουν, μετά από κλήρωση, δωροεπιταγές συνολικού ποσού εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Επίσης, για κάθε δήλωση συμμετοχής που θα υποβληθεί, ο Σύλλογος μας θα  δωρίσει το συμβολικό ποσό του ενός (1) ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Στη Δράση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι oι μαθητές/τριες του σχολείου μας, είτε ατομικά, είτε ομαδικά.  Μπορεί να υποβληθεί κάθε είδους έργο, σε όποιο είδος των καλών τεχνών κι αν ανήκει [π.χ., Ζωγραφική, Χαρακτική, Κολάζ, Λογοτεχνία, Ποίηση, Μουσική, Θέατρο, Όπερα, Χορός, Παντομίμα, Κινηματογραφία, Φωτογραφία, Κόμικς, Γλυπτική, Installation κ.α.]

Η προθεσμία υποβολής των Δηλώσεων Συμμετοχής είναι έως τις 31 Ιανουαρίου 2020. Η προθεσμία υποβολής των έργων είναι έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου (https://goneis2gv.gr/2020/2020-mia-chronia-allios/)