Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
η φετινή σχολική χρονιά σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις του Ιουνίου.
Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι:
1) Οι μαθητές προσέρχονται 5-10 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα εξέτασης και αποχωρούν με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
2) Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την ώρα εξέτασης στη Β’ τάξη, γιατί είναι διαφορετική για κάθε ημέρα. Η Α’  και η Γ’ τάξη προσέρχονται στην α’ βάρδια.
3) Οι μαθητές κατά την είσοδό τους στην αίθουσα  δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα ή άλλα αντικείμενα πέρα από αυτά που είναι απαραίτητα για την εξέταση. Σημειώνουν τις απαντήσεις τους χρησιμοποιώντας μπλε ή μαύρο στυλό που δεν σβήνει. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν διορθωτικό (blanco). (Άρθρο 7, Π.Δ. 126/2016)
4) Αν ο μαθητής αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζόμενου ή θορυβεί και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζόμενων, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης και βαθμολογείται με βαθμό ένα (01).(Άρθρο 7, Π.Δ. 126/2016) .
5) Μαθητής που απουσιάζει ή προσέρχεται μετά την ανακοίνωση των θεμάτων δεν γίνεται δεκτός και βαθμολογείται με βαθμό ένα  (01). (Άρθρο 10, Π.Δ. 126/2016).
6)Κατ’ εξαίρεση μαθητές που απουσιάζουν δικαιολογημένα από την εξέταση λόγω ασθένειας (προσκομίζεται ιατρική γνωμάτευση) εξετάζεται, κατόπιν αίτησης του κηδεμόνα του άλλη ημέρα και μέχρι την 30η Ιουνίου. (Άρθρο 10, Π.Δ. 126/2016).
Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα!