Το σχολείο μας συμμετέχει στην εικαστική δράση που έχει οργανωθεί από τον Δήμο μας  και αφορά τη δημιουργία βίντεο από μαθητές και μαθήτριες με θέμα τη διαχείριση των τροφίμων και τίτλο: ‘’Φαγητό στο Πιάτο μας ή στον Κάδο μας, 2022-2023” με δύο βίντεο, “Τι κάνω με τον καφέ κάδο;” και “Σπατάλη τροφίμων. Τι κάνουμε για αυτό;“.

Η δράση έχει ενεργοποιηθεί στη δημοτική πλατφόρμα Followgreen του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για να ψηφίσετε πρέπει:

  1. Να επισκεφτείτε τη δημοτική πλατφόρμα (Followgreen.gr/vvv)
  2. Να κάνετε εγγραφή (εκτός αν έχετε εγγραφεί ήδη) πατώντας στη λέξη ΕΓΓΡΑΦΗ πάνω δεξιά και συμπληρώνοντας την καρτέλα που παρουσιάζεται. Θα επιλέξετε αρχικά τον Δήμο από τον κατάλογο που αναδύεται πατώντας το βελάκι, θα γράψετε το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση email και έναν κωδικό που θα επιλέξετε. Δεν είναι υποχρεωτική η αναγραφή του αριθμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
  3. Να πατήσετε επιβεβαίωση στο email που θα σας σταλεί και πιθανότατα θα πάει στα Ανεπιθύμητα.
  4. Να πατήσετε στη λέξη ΕΙΣΟΔΟΣ και στη συνέχεια στην αρχική σελίδα που θα βρεθείτε να επιλέξετε “Τα σχολεία μας” και μετά το εικονίδιο για την εικαστική δράση με τα βίντεο (βλ. φωτογραφία πάνω)
  5. Να δείτε τα βίντεο και να ψηφίσετε ποιο σας αρέσει. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους στα βίντεο επιλέγοντας ”ΝΑΙ”.  Τα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου έως και τρείς φορές είτε στο ίδιο βίντεο είτε σε διαφορετικό.

Τα βίντεο έχουν αξιολογηθεί και εγκριθεί με βάση τις προδιαγραφές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Η σειρά των βίντεο στην πλατφόρμα είναι τυχαία και οι ονομασίες των βίντεο αντιστοιχούν σε αυτές που έχουν δηλωθεί από το εκάστοτε σχολείο. Τα στοιχεία συμμετοχής των σχολείων έχουν κοινοποιηθεί στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και εφαρμόζεται ο γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Έπειτα θα ανακοινωθεί η τελική κατάταξη των νικητών.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επιστολή προς γονείς και κηδεμόνες από τον Δήμο.

Δηλώστε την προτίμησή σας εδώ: https://www.followgreen.gr/vvv/vote/single/current.