Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Για το σχολικό έτος 2021-2022, τοποθετήθηκαν και παρευρίσκονται κάθε Παρασκευή στον χώρο του σχολείου μας Ψυχολόγος κλάδου ΠΕ23 και Κοινωνική Λειτουργός κλάδου ΠΕ30, στο πλαίσιο της πράξης «Ενίσχυση Υποστηρικτικών Δομών Εκπαίδευσης 2021-2022». Η δράση αυτή, έχει σκοπό την ενδυνάμωση και την προώθηση της συνεργασίας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση, καθώς και την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής καθοδήγησης σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Από τη συγκεκριμένη διαδικασία εξαιρούνται οι μαθητές εκείνοι, οι οποίοι δέχονται ψυχοθεραπευτική υποστήριξη εκτός σχολείου.

Οι μαθητές/τριες, που πρόκειται να δεχτούν συμβουλευτική υποστήριξη, πρέπει να διαθέτουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων ή κηδεμόνων ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα ή των εχόντων την επιμέλεια. Όσοι, λοιπόν, από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/ριών ενδιαφέρονται να παρασχεθούν οι προαναφερόμενες υπηρεσίες στα παιδιά τους, καλούνται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, συμπληρώνοντας την Υπεύθυνη Δήλωση συναίνεσης γονέα ή κηδεμόνα

Επίσης, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης γονέων μέσω  webex (λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας του COVID-19), παρακαλείσθε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση του σχολείου, ώστε να καθοριστεί η ημερομηνία και η ώρα της διαδικτυακής συνάντησης.